promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Megjöttek a kutya rendőrök, speciálba” – Reszkessetek, betörők a somogyi rendőröktől
Borítókép:  PoliceHungary / YouTube (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Agyalágyultan és meggondolatlanul videózó bűnözőkre csaptak le.

Nagyot futott a TikTokon az a videó, amelyen néhány büntetett előéletűnek tűnő magyar srác „speciálba” üzenetet küld a rendőröknek, az egyik nyomozót név szerint is megnevezve, a többieket pedig egyszerűen „f*szsz*pónak” csúfolva. Az üzenet így szólt:

„Úgyse kaptok el minket, kutyák!”

Az egyperces videó tüzes tánccal és egy ötkilós kalapács emelgetésével zárult. A rövid és nem éppen tisztelettudó filmet készítő fiatalemberek azonban aligha sejthették, hogy a videó alapján a rendőrök gyorsan kideríthetik a helyadatokat, így a válasz sem maradt el, alaposan megtáncoltatták a fiúkat.

A Somogy megyei Sonline hírportál szerint a marcali rendőrök rablással és betöréssel gyanúsítják a Lengyeltótiba való, 30 éves férfit és testvérét, akiket pár napja Nemesdéden fogtak el. Az idősebbik egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni az aranyláncát, és ennek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját.

A két gyanúsított pincéket is feltört, és a kihallgatásuk után a rendőrök mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. Az egyikük elfogásáról videó is készült, de az illetőnek akkor már nem volt olyan nagy szája. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tagjai ritka szellemesen vágtak nekik vissza a csúfolódó videóért.

„A kutya rendőrök megjöttek!”

– szólította meg a gyanúsítottat az egyik rendőr, hogy az biztosan tudja, milyen céllal érkeztek. Az intézkedés egyébként szakszerűnek és erőszakmentesnek tűnik, a fiatalabb testvért pedig az akció után foghatták el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás