promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarországi IKEA meghirdette a népszerű karácsonyi akcióját, december elsejétől óriási harc veszi majd kezdetét
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sosem elég korai elkezdeni az ünnepi készülődést.

Életstílus. Ha egy szóval meg kéne fogalmaznom, mit jelent  az IKEA, akkor mindenképp ezt a kifejezést választanám. Az évek folyamán egy fogalommá nőtte ki magát, és szerintem nem létezik olyan ember, aki legalább ne hallott volna már az áruházról. A bútorok és az illatgyertyák és a rengeteg akció mellett talán az étterem része a legnépszerűbb: vannak, akik csak azért mennek be egy fárasztó nap után, hogy tudjanak egy jó ízűt enni.

Az IKEA összehozza és kellemes pillanatokat okoz a családoknak, vagy épp barátoknak egyaránt. Nem hiszem, hogy Svédország megbánta volna a cég alapításának létrejöttét 1943. július 28-án. De a megdöbbentő és olykor népi felháborodást még az egyik legnépszerűbb áruház sem úszhatja meg:

Viszont most nem botránnyal sokkol a svéd bútorcég, hanem hihetetlen örömhírrel:

December elsejétől kaphatóak lesznek a karácsonyi fenyőfák, amikért tavaly szó szerint ülni tudtak volna az emberek.

Persze az infláció itt is látszik, hiszen míg tavaly 6990 forint volt az ár, ez idén 8990 forint lett. De mint mindig, az IKEA megpróbálta a lehető legkedvezőbb akciót elhozni a vásárlóknak, hogy mindenkinek jó legyen és senkinek ne keljen lemondania a karácsonyfáról, ezért

mérettől függetlenül, tehát az egy méter magasságú fenyőfától kezdve az akár 3 méteres fák ára is 8990 forint lesz.

Bár, akinek van IKEA Family klubtagságija, írja meg a Portfolio, azok féláron, vagyis 4500 forintért meg tudják vásárolni majd az ünnep fénypontját. A minőséggel pedig nem szokott probléma lenni. Az adott médium csak tippelni tudott, hiszen az IKEA a típust nem árulta el, de ha a tavalyi sikernél akarnak maradni, akkor idén is Nordmann fenyők lesznek a kiválasztottak.

A mennyiségi korlátozás azonban megmaradt: egy vásárló egyszerre maximum csak 10 fenyőfát vásárolhat. Érdemes lesz sietni majd december elsején, mert biztos vagyok benne, hogy megint teltházzal fog működni az ünnepi hónapban az áruház.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás