promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Promotions.hu nagylelkű adománnyal támogatta a Jósa András Oktatókórház Hematológiai Osztályát, aminek a lap tulajdonosa rengeteget köszönhet
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melles Maximilián már a promotions.hu indulásakor eldöntötte, hogy nagy hangsúlyt fog fektetni a társadalmi felelősségvállalásra.

A Promotions hála égnek már jó ideje stabil olvasótáborral rendelkezik, ahol a csapat minden érdességet igyekszik a közönség elé tárni, ami Magyarországon- és a világban történik. A kezdetek óta persze a bulvár is bekerült a repertoárba, de ezt se lehet megkerülni, mivel imádja a pletykákat a hazai közönség.  

A fejlődés állandó, a cég vezetőjének, Melles Maximiliánnak pedig nagy álma volt, hogy minden 10. ember hazánkban a promotions.hu-t olvassa. Ez a célkitűzés hamarabb eljött, mint gondolta, ráadásul a magazin nem csak bekerült a top 10-be, de ott is tudott maradni.

Az igazgató eldöntötte, hogy ha ez megtörténik, akkor nagyobb hangsúlyt fog fektetni a társadalmi felelősségvállalásra.

„Nem is kezdődhetett volna ez a folyamat mással, mint azokkal, akiknek 3 évvel ezelőtt az életemet köszönhettem. Úgy gondolom, ez most valami olyan dolognak a kezdete, mely talán egy kis fényt hozhat a körülöttünk gyülekező sötétségbe”

- mondta Melles Maximilián.

A Promotions vezetője a látványos sikert felhasználva 1,5 millió forintot adományozott a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Hematológiai Osztályának a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítványon keresztül.

A támogatást szeptember 7-én ünnepélyes keretek között adta át Dr. Francz Mónikának, telephelyi orvosigazgató-helyettesnek és Dr. Szerafin Lászlónak, a Jósa András Oktatókórház Hematológiai Osztályának osztályvezető főorvosának.

„Ez több mint egy gesztus, több mint egy kellemes és ünnepélyes pillanat, mert Maximilián ezzel értékeli és elismeri az osztályunk szakmai munkáját, ami az egész kórháznak fontos”

- idézte a szon.hu dr. Francz Monikát, a telephelyi orvosigazgató-helyettes és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnökét.

A Promotions adományából az ambuláns betegellátását szeretnék komfortosabbá tenni, illetve eszközöket vásárolnak majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás