Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyar lottózás mestere vagy? Akkor nem árt tudnod ezekről a változásokról

A magyar lottózás mestere vagy? Akkor nem árt tudnod ezekről a változásokról

Helyi Hírek

A magyar lottózás mestere vagy? Akkor nem árt tudnod ezekről a változásokról

Helyi Hírek

BTP 12:12

Az ötös, a hatos, valamint a skandináv lottót is érintette némi változás.

Először is lássuk, hogy hol mivel érdemes játszani, vagyis hol mennyi a főnyeremény Magyarországon. A skandináv lottó számait ugyebár tegnap húzták ki.

Elképesztő, de egy szerencsés ismét elvitte a főnyereményt. A 20. héten nagyobb volt az öröm, mert ott 355 millió forintot nyert valaki, ezen a héten azonban „csak” 52-őt. Nagyon jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell. A következő héten a várható főnyeremény 45 millió forint lesz.

Az ötös lottón hét hete nem volt telitalálatos szelvény, így a várható főnyeremény ott 1,375 milliárd forint.

Vasárnap lehet a legnagyobb összegért izgulni, mert a hatos lottón 1,39 milliárd forintot zsebelhet be valaki, ha mind a hat számot eltalálja. Ott 13 hete várnak egy nyertesre. A rekordot érő főnyereményt tavaly karácsonykor vitték el, ami 3 milliárd 165 millió forint volt.

Lássuk azonban, hogy a magyar lottózókat milyen kisebb változások érintették.

  • Az Ötöslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban az öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a saját számokkal segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Hatoslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 8-ról 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Skandináv lottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 10-ről 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Joker játékban a terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játékokban is a több Joker számmal való részvétel lehetősége a kombinációs Ötös-, Hatos- és Skandináv lottójátékok esetében.

Már biztosan az is feltűnt sokaknak, hogy a hónap elejétől megszűnt az M1, az M2, az M4 Sport, az M5, a Duna TV és a Duna World csatornákhoz tartozó Teletex oldalakon történő eredményközlés. Ez nem hiba, az internet világában ez már nem is fog visszatérni.

Borítókép: MTI fotó - Máthé Zoltán