promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a BKV, magyarok százezrei fognak ennek örülni, nem is akárhogy
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy újítás indult el.

Március 10-én elindult a fővárosi cég, a BKV TikTok-csatornája is a digitális térben, így mostantól kis videók formájában is majd az életünk része lehet a BKV. A cég honlapján megjelent közleményben azt írják, hogy a bkvzrt_official felhasználónév alatt kell majd keresnünk őket. Így azok, akik a fővárosi közlekedés iránt érdeklődnek, mostantól egy újabb platform is segítségükre lesz majd a mindennapokban.

A TikTok amúgy a világ egyik legnépszerűbb videómegosztó platformja, sőt, az elmúlt években olyan ismertségre tett szert, hogy egy nemrégiben megjelent listán még a világ talán elsőszámú gigavállalatát, a Google-t is lenyomta.

A közleményben azt ígérik, hogy a a BKV csatornáján vegyesen osztanak meg szórakoztató és oktató jellegű tartalmakat, valamint programajánló és kedvcsináló klippek is előfordulnak a jövőben. Ezeken kívül pedig a vállalat nosztalgiajárműveinek szépségeit is megcsodálhatják majd a felhasználók a TikTok-on. 

Illetve azt is írják, hogy az új felületre új tartalmakkal is készülnekk, sőt, eddig ismeretlen perspektívából is szeretnék megmutatni vállalatot.

Itt érhető el a BKV Tiktok-oldala, amelyre már fel is került pár videó: https://www.tiktok.com/@bkvzrt_official

Esetleg nem ismeritek a TikTok-ot? Vagy hallottatok róla már, de még nem vettétek a bátorságot, hogy felkeressétek? íme az elmúlt időszak legjobban pörgő tartalmai a fiatalos platformon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás