Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vonatoznál a hosszú hétvégén? Akkor erről mindenképpen tudnod kell

Vonatoznál a hosszú hétvégén? Akkor erről mindenképpen tudnod kell

Helyi Hírek

Vonatoznál a hosszú hétvégén? Akkor erről mindenképpen tudnod kell

Helyi Hírek

Helmeczi Benjamin 12:12

Így járnak majd a vonatok az ünnepi hosszú hétvégén.

A háromnapos hosszú hétvégén a legtöbben szeretteik sírját látogatják meg a temetőkben, de akadnak, akik úgy döntenek, hogy egy rövid, belföldi utazással egybekötött pihenést is megengednek maguknak, míg mások, az agglomerációkban élők napi szinten utaznak vonattal. Éppen ezért sokak számára fontos információ, hogy ezen a hétvégén hogyan fognak közlekedni a vonatok.

Erről a MÁV-START adott ki közleményt szerdán, melyben az áll, hogy

a vasúttársaság vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A közleményben azt írják, hogy a november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat és indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni.

A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy változik a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is. Bizonyos településeken mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában plusz járatok közlekednek a temetők jobb elérése érdekében. Emellett arról is tájékoztatták a lakosságot, hogy november 1-jén valamennyi HÉV-vonalon a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak a szerelvények.

Borítókép: MÁV