promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor feldolgozta a Himnuszt, hogy végre igazán átjöjjön belőle a „magyar Virtus” – klip
Borítókép:  Varga Viktor / youtube.com/Varga Viktor (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktor nem akármivel kedveskedett az egész országnak, ugyanis megcsinálta a magyar Himnusz erőteljesebbnek, bátorítóbbnak szánt változatát.

Varga Viktor nevéhez több botrány is fűződik, de nemrég megmutatta a TV2 Totem című kaland-realityjében, hogy egy kitartó, egyesek szerint kifejezetten „tiszta” ember, aki egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a rosszakarói hiszik őt – szóval mondhatjuk, hogy a műsornak köszönhetően sokat nőtt a közönség szemében.

Varga Viktor mindig képes meglepni a népet az alkotásaival, most pedig egy egészen különleges produkcióval készült, hiszen feldolgozta a Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc által készített magyar Himnuszt – csak az ő verziója kicsit talán „erőteljesebb”, mint az eredeti.

„Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!”

– írta Varga Viktor.

A művész a Biatorbágy fölött található Nyakas-kőhöz ment klipet forgatni a szerzeményhez, ráadásul nem akármilyen ruhát készített magának, hogy tökéletesen átadja a Himnusz általa közvetíteni kívánt hangulatát – az eddigi visszajelzések alapján pedig szinte mindenkinek tetszik Varga Viktor feldolgozása, mivel sokak szerint tényleg bátorító lett.

Íme Varga Viktor előadása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás