promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készüljenek fel az autósok: szerdától az egekbe szöknek az üzemanyagárak!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggasztó hírt kaptak az autósok, ugyanis szerdán drasztikusan megemelkedik a gázolaj, illetve a benzin literenkénti átlagára is.

Nagyjából 1,5 héttel ezelőtt volt komolyabb üzemanyagár-változás, ami azt eredményezte, hogy megdőlt a benzin literenkénti átlagárának történelmi rekordja Magyarországon, de utána ez apránként mérséklődött – bár a gázolaj ára elkezdett felszaladni az egekbe, ami eléggé aggasztotta az autósokat, és most úgy tűnik, hogy tovább romlik a helyzet.

A Holtankoljak.hu tájékoztatása szerint szeptember 29-től 4 forinttal emelkedik a benzin literenkénti átlagára, így visszatér a rekordnak számító 459 Ft, míg a gázolaj ára drasztikusan, 9 Ft-tal fog emelkedni, ezért szerdától kezdve átlagosan 470 forintot kérnek majd minden egyes literért, ez pedig sokak számára egészen meghökkentő lehet.

Ezek alapján jobban teszik az autósok, ha még ma, vagy holnap elmennek tankolni egy nagyot, hiszen szerdától komoly változások lesznek, ráadásul nem lehet tudni, hogy az utána lévő pár napban még ennél is feljebb fognak emelkedni az üzemanyagárak a töltőállomásokon, vagy esetleg végre jön egy kis csökkenés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás