promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy egészen különleges dologgal rukkolt elő az IKEA - Ilyet még biztosan nem láttál!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vásárláshoz itt már nem lesz szükség nagy bevásárlókocsikra.

Bécsben megnyílt a világ első olyan IKEA áruháza, amely mellett nem épült parkoló, és csak olyan cikkeket árulnak, melyek gyalog, biciklin, vagy tömegközlekedési eszközön könnyedén hazavihetőek. - írja a Nuus 

Az osztrák üzletben nem lesz nagy bevásárlókosár, a vásárlók pedig az okostelefonjukkal szkenelhetik be a kívánt terméket, amit aztán rögtön ki is fizethetnek és pillanatok alatt távozhatnak az üzletből. 

Forrás: Profimedia

A fenntarthatósági szempontok jegyében az üzlet mellett csak kerékpáros parkoló kap helyet, autóval nem lehet megállni. Emellett igazán impozáns lesz az áruház, amelyre napelemeket építenek, valamint 160 darab, óriáscserépbe ültetett fa szolgálja a homlokzatok és a tető árnyékolását.

Az alagsori, automatizált raktárban több mint háromezer árucikk áll készen az azonnali elvitelre. 

Az üzletben arra is figyelnek, hogy ne legyen zsúfoltság. Az IKEA online foglalható jegyhez köti  majd a látogatást. A Westbahnhof mellett található IKEA 140 millió euróból épült. A lap azt is megemlíti, hogy az épület hét emeletéből ötöt a svéd bútorcég foglal el. A felső kettőre fiataloknak és üzleti utazóknak szánt szálloda költözik.

Az autómentes bútoráruház augusztus 26-án nyitja meg kapuit. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás