promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt a Szerencsejáték Zrt. – Az Ötöslottó és a Tippmix is érintett
Borítókép:  Illusztráció / Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több millió embert érint a Szerencsejáték Zrt. bejelentése, ami valószínűleg nagyon fel fogja dühíteni az Ötöslottó és a Tippmix játékosait.

Rengetegen próbálnak szerencsét egyebek között a Hatoslottón, Tippmixen vagy esetleg az Ötöslottón, aminek legutóbb nem sikerült elvinni a főnyereményét, így következő alkalommal 1268 millió forint várja majd, hogy valaki bezsebelje.

A játékosok nagyon bíznak abban, hogy pár helyes tipp után hatalmas összeget nyernek, és megváltozik az életük, de most úgy tűnik, hogy a Szerencsejáték Zrt. az útjukba fog állni egy ideig.

„Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. május 23-án 19:30 és május 24-én 15:30 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere. A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás és ATM), a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu weboldalakat, továbbá a terminálon történő értékesítést is. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2021. május 24-én 15:30-ig megtörténik. Köszönjük a türelmet és megértést!”

osztotta meg a bosszantó hírt a Szerencsejáték Zrt.

Ezek alapján rendszerkarbantartás miatt vasárnap 19:30-tól egészen hétfő 15:30-ig nem lehet majd tippelni, fogadni se az online felületeken, se személyesen, ez pedig elég dühítő lehet sokak számára, hiszen többen is rendelkeznek egy jól megszokott rutinnal, amit lehet, hogy ez csúnyán meg fog kavarni – de szerencsére nem sokáig fog tartani a kiesés, így nem kell túlzottan aggódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás