Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy iskolából kitiltották a beoltott tanárokat

Egy iskolából kitiltották a beoltott tanárokat

Helyi Hírek

Egy iskolából kitiltották a beoltott tanárokat

Helyi Hírek

Promotions 18:18

A miami Center Academy nevű magániskola vezetősége egy internetes álhír miatt, megtiltotta a beoltott tanároknak, hogy a diákokkal találkozzanak. 

Amerikában egy interneten terjedő álhír azt állítja, hogy a beoltott emberek "negatív hatással" lehetnek az oltatlanokra, ha érintkeznek egymással. A hírrel azonban sok helyen egyetértenek, mint ahogy a miami Center Academy nevű magániskola is tette. A vezetőség egyszerűen kitiltotta az oltott tanárokat az iskolából. - írja a BBC.

A magániskola társalapítója Leila Centner egyébként erősen oltásellenes, és vírustagadó. Hétfőn tájékoztatta a szűlöket arról, hogy nem fognak beoltottakat alkalmazni tanárként. Valamint azt is hozzátette, hogy kötelező lesz jelenteni a tanároknak, ha netán beoltották őket. Addig, amíg nem tudnak többet, nem fogják a tanárokat a gyerekek közelébe engedni. 

Centner arról is beszámolt a szülőknek, hogy már három olyan nőről is tud, akik sok időt töltöttek a beoltottakkal, és ezáltal összezavarodott a menstruációs ciklusuk. Természetesen a tudósok és a szakemberek szerint, erre nincsen semmilyen bizonyíték.

Borítókép: Profimedia