promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennek a hírnek a UPC Direct előfizetői örülni fognak!
Borítókép:  rtl.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTLII HD és a Film+ HD után szeptember 9-től az RTL Most+ műsorkínálata is elérhetővé válik a UPC Direct előfizetői számára. 

Az exkluzív tartalmakat kínáló RTL Most+ az RTLII HD és a Film+ HD bevezetése után, szeptember 9-től immár elérhetővé válik a UPC Direct előfizetői számára. Az RTL Magyarország közleményében kiemelni, az RTL Most+ platform legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse, egyedi élményt nyújtva ezzel a felhasználóknak. (Az RTL Most+ kód igénylése és használata nem jár plusz költséggel a UPC Direct előfizetői számára.)

Ilyen egyedi élmények közé tartozik például,

hogy egyes szériák kizárólag ezen a felületen láthatók, szintén minőségi többlet, hogy az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái.

A UPC Direct előfizetői az RTL Most+ platformon már szeptember 18-tól megnézhetik a Drága örökösök záró évadának első részét, majd a közönségkedvenc epizódjai a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthetők lesznek az online platformon. De népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis. Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló, valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című alkotás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás