Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb 11 beteg halt meg Magyarországon, közel 900 a fertőzöttek száma

Újabb 11 beteg halt meg Magyarországon, közel 900 a fertőzöttek száma

Helyi Hírek

Újabb 11 beteg halt meg Magyarországon, közel 900 a fertőzöttek száma

Helyi Hírek

Baranyecz János 09:09

A ma reggeli hivatalos adatok szerint ismét megnövekedett a koronavírus-fertőzöttek száma, és újabb halálesetekről számoltak be.

A kormány tájékoztatása alapján ma reggelre már országszerte 895-re nőtt a COVID-19 megbetegedések száma, és ez csupán egy minimum adat, hiszen rengetegen tünetmentesek, így nem tudják magukról, hogy veszélyt jelenthetnek másokra. Többek között ezért is kéne jelenleg mindenkinek otthon maradnia, és kerülnie a tömeget.

Újabb 11 beteg lett a koronavírus áldozata, akik többségében idősek voltak, így itthon már összesen 58 ember halt meg a járvány miatt. Szerencsére 94 főnek sikerült már meggyógyulnia, de az adatokból kiderül, hogy az idősek vannak a legnagyobb veszélyben, így arra kérnek mindenki, hogy fokozottan ügyeljenek az ajánlások betartására, hiszen csak így lassíthatjuk a járvány terjedését.

„A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus”

Borítókép: Illusztráció / Photo by Tedward Quinn on Unsplash