promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példaértékű felajánlást tett Galambos Lajos
Borítókép:  Galambos Lajos / blikk.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi gondolatait is a koronavírus-járvány foglalkoztatja most, ezért kitalálta, hogyan tud a leginkább segíteni.

Már Magyarországon is igen komoly gondot jelent a Kínában található Vuhanból indult, rohamosan terjedő koronavírus-járvány, hiszen félelmetesen rövid idő alatt már több mint 600-ra nőtt itthon a fertőzöttek száma, és 20-nál is többen hunytak el a szörnyű betegségben.

Természetesen a hazai sztárvilágot is foglalkoztatja a téma, és sokan gondolják úgy, hogy segíteniük kell. A Blikk információi szerint most a híres művész, a trombitás slágereiről ismert Galambos Lajos tett egy igazán figyelemreméltó gesztust, hogy megkönnyítse egy kicsit a helyzetet, és felajánlotta a 130 hektáros Galambos-kúria területén található vendégházát:

„Ahogy arról értesültem, hogy Komárom-Esztergom megyében már 13 fertőzéses esetet regisztráltak, és eszembe jutott, hogy Magyarországon a pandémia még nem tetőzött, azonnal megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nemrégiben korszerűsített ingatlant az operatív törzs rendelkezésére bocsátom. Az autópálya közelében, Komárom és Tata között található és jól megközelíthető. Mind a 18 szobájához tartozik fürdőszoba.”

A méretes vendégház biztos, hogy nagyon jól fog jönni. Lagzi Lajcsi pedig külön kiemelte, hogy fontosnak tartja ilyenkor az önös érdekek félretételét, és hogy mindenki segítsen másokon ebben a rettenetes helyzetben, ami már így is rengeteg ember életét tette tönkre.

„Szüleim, nagyszüleim sokat nélkülöztek, így az összetartozást és a bajban való segítséget megtapasztaltam, amióta csak az eszemet tudom”

– írta Orbán Viktornak és Pintér Sándornak címzett nyílt levelében Galambos Lajos, aki reméli, hogy legalább ennyivel hozzá tud járulni a koronavírus elleni harchoz, és talán másokat is arra ösztönöz majd, hogy hasonló módon cselekedjenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás