promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírus: felezd meg albérlőd lakhatási költségét!
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy meglepetés érte kollégánkat, miután beszélt albérletének tulajdonosával.

Talán nincs olyan ember a világon, akire ne lenne hatással valamilyen formában a koronavírus-járvány. Magyarországon 15 óra után bezár az üzletek többsége, az ország lezárta határait, csak a külföldön rekedt magyar állampolgárokat engedik be.

A járvány gazdasági hatásai most még felbecsülhetetlenek. Az már látszik, hogy az első áldozat a turizmus, amely padlóra került. Rengeteg dolgozó veszítette el a munkáját – egy időre biztosan. 

Az internet különböző fórumai tele vannak olyan bejegyzésekkel, amelyek azt taglalják, hogy nagyon sok munkáját elveszítő ember albérletben lakik, és egyszerűen nem tudja, hogy miből fogja kifizetni az albérlet díját. Sokan már vissza is költöztek szüleikhez.

Ilyen helyzetbe kerülhetett volna munkatársunk is, ám lakásának tulajdonosa felhívta és azt mondta neki:

„Ebben a helyzetben az albérlet díjának felét kérjük tőled!”

Szavakkal szinte ki sem fejezhető, hogy mekkora tehertől fosztotta meg kollégánkat albérletének tulajdonosa. Ennek apropóján mi is azt kérjük tőled, hogyha megteheted, akkor a különleges körülményekre való tekintettel:

felezd meg albérlőd lakhatási költségét a koronavírus-járvány idején!

És még egy örömteli tény! A turizmus egyik ága az Airbnb-sek csoportja, akik most akciót hirdettek. Eszerint a ki nem adott lakásokat azoknak az egészségügyi dolgozóknak ajánlják fel, aki kórházban dolgoznak és közvetlenül érintkeznek a betegekkel.

Az akciót hirdetők célja az, hogy az orvosoknak, nővéreknek és kollégáiknak ne kelljen aggódniuk családtagjaik egészsége miatt, és a következő néhány hétben külön tudjanak költözni szeretteiktől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás