Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lecsap a tél a hét utolsó munkanapjára

Lecsap a tél a hét utolsó munkanapjára

Helyi Hírek

Lecsap a tél a hét utolsó munkanapjára

Helyi Hírek

Promotions 16:36

Gyorsmozgású légörvény vonul át felettünk, amely többfelé okoz vegyes csapadékot. Az ország északkeleti felén inkább a hó, havas eső lesz a jellemző, ott reggelig néhány cm-es hóréteg is létrejöhet. A Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén viharossá fokozódik az ÉNY-i szél – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Csütörtök este nyugat felől beborul, majd hajnaltól újra csökken a felhőzet. Pénteken napközben a középső, majd a keleti tájakon is kisüt a nap.

Csütörtök éjszaka többfelé várható csapadék: délnyugaton főként eső, Észak-Magyarországon és az Alföld északi és keleti részén havazás, havas eső, másutt eső, havas eső lesz a jellemző csapadékforma. Emellett a déli és nyugati országrészben néhol zivatarok is kialakulhatnak.

Pénteken az összefüggő csapadék egyre inkább a keleti országrészre húzódik, a havazás és havas eső egyre nagyobb területen vált esőre, legkésőbb a legészakibb tájakon. Másutt elszórt záporok, hózáporok fordulhatnak elő.

Az északnyugati szél éjjel átmenetileg délire fordul, és erős, a Dunántúlon valamint a főváros térségében viharos lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 2 és 8 fok között valószínű.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.