Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy dolog miatt kerülünk újra téli hangulatba

Egy dolog miatt kerülünk újra téli hangulatba

Helyi Hírek

Egy dolog miatt kerülünk újra téli hangulatba

Helyi Hírek

Promotions 17:47

Lélegzetvételnyi szünet, aztán ismét ciklon mélyül ki a Kárpát-medence felett. Ez a ciklon azonban más, mint a többi, mivel egy kis téli hangulatot is kölcsönöz majd néhol – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Szerda délutántól többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, a Dunántúlon és Dél-Magyarországon havas eső, havazás is. Szerda éjszaka nyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, csapadék is egyre inkább már csak keleten lehet.

Csütörtökön a keleti határszélen is kisüt a nap, napközben felhőátvonulások várhatók helyenként záporral, hózáporral. Késő délután nyugat felől újra beborul az ég, estétől a Dunántúlon és a Dunakanyar tágabb környezetében eső, a hegyekben havas eső, hó is várható.

Az északnyugati szelet főként a Dunántúli-középhegység tágabb környezetében kísérik erős, olykor viharos széllökések, majd csütörtökön délire fordul a szél, ami pedig majd a Kisalföldön és az Alpokalján fokozódik viharossá.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 5 és 10 fok között valószínű.


 

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.