Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A frontérzékenyek ki fognak készülni a következő napokban

A frontérzékenyek ki fognak készülni a következő napokban

Helyi Hírek

A frontérzékenyek ki fognak készülni a következő napokban

Helyi Hírek

Promotions - 2020.02.23. 18:18

Egy markáns hidegfront után enyhe időjárásunk lesz, de szerdán újabb hidegfront érkezik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint a vasárnap éjszaka első felében még erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és több helyen várható eső, zápor. Hajnaltájt azonban észak felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, kiderül az ég, ezzel együtt pedig a csapadék is megszűnik. Az északnyugatira forduló szél szinte országszerte viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8 fok között várható.

Hétfőn az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, a Dunántúlon azonban délnyugat felől fokozatosan terjeszkedik, ezzel együtt szakadozik majd a felhőzet. Délelőttől kezdve nem lesz csapadék. Az északnyugati szél fokozatosan mérséklődik, dél körül már nem kell viharos, estétől pedig erős szélre számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

A hét első felének további részében enyhe, kellemes idő várható, ami nem tart majd sokáig, szerdán egy újabb markáns hidegfront érkezik, ami záporral, néhol zivatarral, és helyenként viharos széllel fog járni.

Borítókép: Dorothee Barth / DPA / dpa Picture-Alliance

Legolvasottabb hírek