Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

2020-ban már a hidegfront sem egy igazi februári hidegfront

2020-ban már a hidegfront sem egy igazi februári hidegfront

Helyi Hírek

2020-ban már a hidegfront sem egy igazi februári hidegfront

Helyi Hírek

Promotions - 2020.02.17. 16:36

Pár fokos lehűlés ennyire képes az a hidegfront, ami éjjel érkezik, és aminek kedden már leginkább csak a szelét érezhetjük. A 17-18 foktól el kell búcsúznunk, de a 10 fok körüli maximumoktól nem – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Hétfő estétől északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felében főként északon és nyugaton elszórtan eső, zápor is várható.

Kedden eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délelőtt északnyugat felől csökken a felhőzet, de délnyugaton estig felhős marad az ég. Kezdetben északkeleten és nyugaton, délnyugaton helyenként eső, zápor még előfordulhat, majd kora délután már mindenütt megszűnik a csapadék.

A néhol élénk délnyugati szél éjszakától egyre többfelé északnyugatira fordul, és helyenként megerősödik, főként a Dunántúli-középhegységben néhol viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 9 és 13 fok között alakul.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.