promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szélben, esőben, hóban kell romantikáznunk Valentin-napon
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP/Alexander Nemenov.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A frontokkal sűrűn tarkított időnek még nincs vége, még egy hidegfront hátravan. Sokfelé várható csapadék, nem csak eső formájában. Szombattól kezdve azonban szárazabb, és kissé enyhébb levegő érkezik fölénk – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható eső, zápor, északkeleten havas eső, havazás is.

Pénteken kezdetben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé alakul ki eső, zápor, majd délelőtt északnyugat felől fokozatosan megszűnik a tartós csapadék, felszakadozik a felhőzet, felhőátvonulások lesznek több-kevesebb napsütéssel, néhol futó zápor, északkeleten hózápor, a Dunántúlon helyenként zivatar előfordulhat.

Csütörtök délután a délkeleti, déli, pénteken az északnyugatira forduló szél több helyen megerősödik, főként a Dunántúlon néhol viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 6 és 13 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás