Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem sokat fogjuk látni a napot a hétvégén

Nem sokat fogjuk látni a napot a hétvégén

Helyi Hírek

Nem sokat fogjuk látni a napot a hétvégén

Helyi Hírek

TK 16:36

Már a hegyeket is elnyelte a rétegfelhőzet, csak kevés helyen és rövid ideig bukkanhat elő a nap. Vasárnapig marad a hidegpárna, hétfőn viszont egy front már meghozhatja a változást – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Az ország nagyobb részén erősen felhős vagy borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A magasabban fekvő helyek mellett péntek délután és este inkább csak kisebb körzetekben, szombaton nagyobb eséllyel a déli megyékben és a Dunántúlon már több helyen válhat szakadozottabbá a felhőzet.

Pénteken délután és éjszaka a borult tájakon néhol hószállingózás, ónos szitálás, szombaton helyenként kisebb eső, északkeleten esetleg ónos eső előfordulhat.

Pénteken a légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, szombaton az északi megyékben helyenként megélénkül a nyugatira, északnyugatira forduló szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de az átmenetileg kevésbé felhős, hóval borított vidékeken ennél hidegebbet is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire -3 és +2 fok között várható, de ahol kisüt a nap, ott ennél néhány fokkal melegebb is lehet.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.