Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Videón a zuhanás: súlyosan megsérült egy budapesti artista Erdélyben

Videón a zuhanás: súlyosan megsérült egy budapesti artista Erdélyben

Helyi Hírek

Videón a zuhanás: súlyosan megsérült egy budapesti artista Erdélyben

Helyi Hírek

TK 10:50

Előadás közben lezuhant és súlyosan megsebesült egy budapesti cirkusz artistája az erdélyi Vajdahunyadon – közölte a Krónika című napilap.

A szombat délután történt cirkuszi balesetről több Hunyad megyei portál is telefonnal készített felvételt közölt. Ezeken az látszik, hogy az artistanő beül egy hevederbe, melynek egyik végét korábban egy kötélhez rögzítették. Miután mintegy négy méteres magasságba emelték, és az artista épp elkezdte volna a mutatványát, a textilgyűrű elvált a kötéltől, és az akrobata a mélybe zuhant.

A földre zuhant, a fájdalomtól kétségbeesetten jajveszékelő artistát ölben vitték ki a cirkuszi sátorból – írja a kronikaonline.ro.

Az Agerpres hírügynökség híradása szerint a 19 éves nőt azonnal a helyi kórházba szállították, ahol meg is műtötték. Mindkét karja és az egyik lába is eltört.

A Kronikaonline szerint Bende Barna, a vajdahunyadi kórház szóvivője a Mediafax hírügynökségnek azt mondta, hogy az áldozat súlyos állapotban, medence-, lábszár- és kéztöréssel került hozzájuk, és hétfőn dől el, hogy szükség van-e műtéti beavatkozásra.

A Hunyad megyei rendőrkapitányság szóvivője közölte: gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak vizsgálatot az eset kapcsán.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Borítókép: Facebook.