Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Köd előttünk, köd utánunk – közte meg egy kis eső

Köd előttünk, köd utánunk – közte meg egy kis eső

Helyi Hírek

Köd előttünk, köd utánunk – közte meg egy kis eső

Helyi Hírek

TK - 2019.11.14. 17:12

Az idei ősz nagyobb részére jellemző enyheség folytatódik a következő napokban is, markáns lehűlésre továbbra sem kell készülnünk – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Csütörtök este a Dunántúlon döntően gyengén vagy közepesen felhős idő várható, a Dunától keletre sok lesz a felhő, és főként arrafelé szórványosan eső, záporeső is valószínű. Éjszaka keleten is vékonyodik, szakadozik a felhőtakaró, ugyanakkor hajnalra az ország nagy részén köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik. Északkeleten eső, zápor, a ködös tájakon szitálás előfordulhat.

Pénteken a köd, illetve a rétegfelhőzet egy része elsősorban az Északi-középhegységben helyenként makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan legkésőbb a déli, kora délutáni órákig mindenütt feloszlik, és ezt követően több-kevesebb napsütésre számíthatunk számottevő csapadék nélkül.

Pénteken többfelé megélénkül, késő délutántól főleg a Dunántúlon és a déli megyékben meg is erősödik a délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon többnyire 1 és 8, keletebbre általában 7 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 11 és 19 fok között valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.