Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sztárfellépőkkel várnak a Miskolci Egyetemi Napok

Sztárfellépőkkel várnak a Miskolci Egyetemi Napok

Helyi Hírek

Sztárfellépőkkel várnak a Miskolci Egyetemi Napok

Helyi Hírek

Promotions 10:49

Csütörtöktől kezdetét veszi a MEN, vagyis a Miskolci Egyetemi Napok, ahol külsősként is egy hatalmasat bulizhatunk.

Miskolcon sincs mellébeszélés, ha hallgatói buliról van szó. Ne gondolj a vizsgaidőszakra, csak hozd előrébb a nyári lazítást. Ahogy a MEN is hirdeti, most dobd félre egy kicsit a stresszt!

Ismét lesznek versenyek, megtartják a hagyományos diákrektor-választást, lesz közös főzőcskézés, na meg rengeteg koncert, amivel a külsősöket is tárt karokkal várják.

Csütörtökön a nagyszínpadot Horváth Tamás koncertje nyitja meg, majd őket követi a mindig óriási bulikat összehozó Brains. A kisebbik színpadon az AK26 duója, majd a Kozmix látható majd.

Pénteken a rock zenei szerelmesinek kedveskednek, mivel a Road fog zúzni a nagyszínpadon, őket pedig az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Follow the Flow követi. Plasma Stagenél ByeAlex és a Slepp kezd, majd kicsit retro és mulatós jön Groovehousezal, majd Kis Grófóval.

Szombaton az Alvin és a Mókusok hoznak egy kis punk életérzést a Hell Stagre, majd érkezik a svéd énekes, zenei producer Basshunter. A kisebbik de nem túl kicsi színpadon a ska műfajában mozgó Sky Fanatic lép fel, őket pedig a belevaló rapper, Mr. Missh követi.

Vasárnapi levezetésként jön egy Krúbi koncert, majd pedig a BSW zárja a nagyszínpadot.

A teljes programot ide kattintva éritek el!

Borítókép: MEN offical