Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét jön a Mercedes-Benz Classic túrája

Ismét jön a Mercedes-Benz Classic túrája

Helyi Hírek

Ismét jön a Mercedes-Benz Classic túrája

Helyi Hírek

Promotions 18:35

Nagyjából száz veterán autóval találkozhatunk a Csillagtúrán.

A Mercedes már az 1920-as évektől kezdve meghatározó az autógyártásban, és ez idő alatt számos klasszikus modellel találkozhattunk. A Classic Csillagtúra verseny résztvevői idén a közép-magyarországi és észak-alföldi régiót járhatják be olyan városokat érintve, mint Mezőkövesd, Hortobágy, Nyíregyháza vagy Tokaj.

A szervezők persze mindig külön jelzik, hogy ez igazából nem verseny, mivel a lényege nem a gyorsaság, hanem az, hogy meghatározott idő alatt egy adott távot teljesítsenek a résztvevők, miközben márkatörténeti, valamint típusismereti feladatokat oldanak meg. Magyarul igazi Mercedes fanatikusoknak lett ez kitalálva, akik már tudják mivel találkozhatnak, mivel ez lesz a 11-ik túra.

A konvoj május 17-én délelőtt 10 órakor indul Jászberényből. A verseny május 19-én 16:30-kor a Debreceni Egyetem terén ér véget. Az indulási és érkezési helyszínen természetesen jobban szemügyre lehet majd venni az autócsodákat. Itt kizárólag 30 évnél idősebb, vagy a gyártótól "klasszikus" minősítést kapott és korhűen restaurált Mercedes-Benz-modellekkel találkozhatnak.

Borítókép: Mercedes-Benz offical