promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét jön a Mercedes-Benz Classic túrája
Borítókép:  Mercedes-Benz offical
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyjából száz veterán autóval találkozhatunk a Csillagtúrán.

A Mercedes már az 1920-as évektől kezdve meghatározó az autógyártásban, és ez idő alatt számos klasszikus modellel találkozhattunk. A Classic Csillagtúra verseny résztvevői idén a közép-magyarországi és észak-alföldi régiót járhatják be olyan városokat érintve, mint Mezőkövesd, Hortobágy, Nyíregyháza vagy Tokaj.

A szervezők persze mindig külön jelzik, hogy ez igazából nem verseny, mivel a lényege nem a gyorsaság, hanem az, hogy meghatározott idő alatt egy adott távot teljesítsenek a résztvevők, miközben márkatörténeti, valamint típusismereti feladatokat oldanak meg. Magyarul igazi Mercedes fanatikusoknak lett ez kitalálva, akik már tudják mivel találkozhatnak, mivel ez lesz a 11-ik túra.

A konvoj május 17-én délelőtt 10 órakor indul Jászberényből. A verseny május 19-én 16:30-kor a Debreceni Egyetem terén ér véget. Az indulási és érkezési helyszínen természetesen jobban szemügyre lehet majd venni az autócsodákat. Itt kizárólag 30 évnél idősebb, vagy a gyártótól "klasszikus" minősítést kapott és korhűen restaurált Mercedes-Benz-modellekkel találkozhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás