Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Irány a természet! Hétvégén kirándulóidő várható

Irány a természet! Hétvégén kirándulóidő várható

Helyi Hírek

Irány a természet! Hétvégén kirándulóidő várható

Helyi Hírek

Promotions - 2019.03.22. 12:01

Szombaton és vasárnap 20 fok fölötti hőmérséklettel mosolyog ránk az időjárás.

Az időjárás olyan, mint egy se veled, se nélküled kapcsolat. Van, hogy mint őrült, ki letépte láncát omlunk karjaiba – értsd: felvett ruháink számát minimálisra csökkentve tódulunk a szabadba és örvendezünk. Máskor meg búskomor állapotban, lelkünk mélyéről érkező sóhaj kíséretében nyugtázzuk: hát, lehetne jobb az idő.

Ezen az előttünk álló hétvégén örömmámorban úszhatunk. A hőmérő higanyszála húsz fok fölé kúszik majd, ami azt jelenti: irány a természet! Fel lehet kicsit töltődni, eldobni a melegebb kabátokat, és a vékonyabb darabokat előhúzni. Sétálni, pihenni, D-vitamint a szervezetbe vinni. Hát, hajrá!

Csakhogy teljesen korrektek legyünk, idebiggyesztjük az időkép.hu-n olvasható leírást:

Szombaton is folytatódik a napos idő. Hajnali fagy már nem valószínű, délután pedig 17-22 fok közötti csúcshőmérsékletekre készülhetünk. Az északkeleti szél csak keleten, délkeleten élénkülhet meg.

Vasárnap is 20 fok körüli maximumokra van kilátás, de már gyakran zavarhatja meg a napsütést a megnövekvő gomolyfelhőzet. Északon, északnyugaton egy-egy zápor is kialakulhat. Az északkeleti szél mérsékelt, este élénk, erős lehet északkeleten.”

Borítókép: tanarnocafe.hu

Legolvasottabb hírek