promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irány a természet! Hétvégén kirándulóidő várható
Borítókép:  tanarnocafe.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombaton és vasárnap 20 fok fölötti hőmérséklettel mosolyog ránk az időjárás.

Az időjárás olyan, mint egy se veled, se nélküled kapcsolat. Van, hogy mint őrült, ki letépte láncát omlunk karjaiba – értsd: felvett ruháink számát minimálisra csökkentve tódulunk a szabadba és örvendezünk. Máskor meg búskomor állapotban, lelkünk mélyéről érkező sóhaj kíséretében nyugtázzuk: hát, lehetne jobb az idő.

Ezen az előttünk álló hétvégén örömmámorban úszhatunk. A hőmérő higanyszála húsz fok fölé kúszik majd, ami azt jelenti: irány a természet! Fel lehet kicsit töltődni, eldobni a melegebb kabátokat, és a vékonyabb darabokat előhúzni. Sétálni, pihenni, D-vitamint a szervezetbe vinni. Hát, hajrá!

Csakhogy teljesen korrektek legyünk, idebiggyesztjük az időkép.hu-n olvasható leírást:

Szombaton is folytatódik a napos idő. Hajnali fagy már nem valószínű, délután pedig 17-22 fok közötti csúcshőmérsékletekre készülhetünk. Az északkeleti szél csak keleten, délkeleten élénkülhet meg.

Vasárnap is 20 fok körüli maximumokra van kilátás, de már gyakran zavarhatja meg a napsütést a megnövekvő gomolyfelhőzet. Északon, északnyugaton egy-egy zápor is kialakulhat. Az északkeleti szél mérsékelt, este élénk, erős lehet északkeleten.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás