Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bekukkantott a modell felsője alá egy szemtelen majom, szerencsére videó is készült az esetről

Bekukkantott a modell felsője alá egy szemtelen majom, szerencsére videó is készült az esetről

Gasztro & Tourism

Bekukkantott a modell felsője alá egy szemtelen majom, szerencsére videó is készült az esetről

Gasztro & Tourism

Promotions 06:06

Az egykori perui szépségkirálynő pont ott kerek, ahol kell.

Az emberek közelében élő majmokról köztudott, hogy nagyon szemtelenül tudnak viselkedni. Hamar megtanulják, hogy ahol rengeteg turista jár, onnan könnyen el lehet csórni ezt-azt, vagy legalább némi alamizsnát begyűjteni.

Így járt pórul a gyönyörű, spanyol-perui állampolgárságú Paula Manzanal is, aki Balin óvatlanul odaállt pózolni egy makákó mellé, de azt sajnos nem úriemberből faragták. Ezt persze tekinthetjük akár szerencsének is, hiszen a pimasz majom kíváncsian be akart kukkantani a 29 éves szépség gyönyörűen domborodó felsője alá, és valóban csak egy hajszál választotta el attól, hogy letépje róla.

A 2014-ben fürdőruhás szépségversenyt nyert Paula valami elképesztő reflexszel akadályozta meg, hogy ott, mindenki szeme láttára félmeztelenné váljon. A hely egyébként egy szentnek tartott erdőség, ahol az állatok háborítatlanul élhetik mindennapjaikat.

Az inzultus a tapizással és kukucskálással még nem ért véget a majom részéről, amikor ugyanis a nő óvatosan visszahúzta magára a topot, kapott egy jókora pofont is a makákótól. Nem sült el jól a látogatás, ezt leszögezhetjük.

Paula a rövidke videót egyébként a TikTokra tette ki, és akkor a következő szöveget fűzte hozzá:

„Egyáltalán nem akartam, hogy megérintsen.”

A telt idomú modell jelenleg Barcelonában él, párjával, valamint a 4 éves kisfiával. Az Instagram-oldalán nem ennyire visszafogott, a napokban például egy kellemes, krémszínű bugyi-melltartó kombinációban mutatta meg magát, és a képeken tökéletesen látszik, hogy Paula pont ott kerek, ahol kell.

Borítókép: Profimedia (Képünk csak illusztráció!)