promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden magyar örülne ennek: ennyi napot mehet szabira Vilmos herceg és Katalin hercegné, itt az elképesztő igazság
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem találnád ki ezt a számot.

Nagyüzemben pörög a nyár, és persze nagyüzemben zajlanak a nyaralások is. Általában júliusra és augusztusra időzítjük mi, magyarok is a szabadságainkat, hogy felhőtlenül élvezhessük a nap áldásos hatását. A legtöbben egy-két hétre lépnek le Magyarországról, vagy éppen keresnek olyan magyar desztinációkat és szálláshelyeket, ahol a lehető legtökéletesebb nyaralásban reménykednek.

Biztos, hogy gyakran feljött bennetek a kérdés, hogy vajon a brit királyi család tagjainak hány szabadnap jár egy évben?

A kérdés nemcsak az olvasókat, de az újságírókat is foglalkoztatta, így pedig kiderült az igazság, amelyet mindig is szerettél volna tudni. Közben azt is megtudtuk, hogy a hercegi pár most éppen kéthónapos vakáción van gyermekeikkel. Királyi szakértők amúgy úgy nyilatkoztak, hogy Katalin és Vilmos kicsit túlzásba is viszi a vakációkat.

A hercegi párnak közel 100 napja van egy évben, hogy szabadságra menjenek. A szabikat pedig ők osztják be, ebben (is) teljes szabadságot élveznek, csupán arra kell figyelniük, hogy a hivatalos ceremóniák alkalmával ne legyenek szabin, hiszen ezeken részt kell venniük, kötelességükből adódóan.

A hercegi pár most ősszel fog majd visszatérni kötelességeik teljesítéséhez - írja az Express brit bulvárlap nyomán a Cosmopolitan.

Még töb kuriózum érdekel a brit királyi család életéből?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás