promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő kiakadt: „Nem ehhez vagyok hozzászokva!”
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő még sosem tapasztalt ehhez hasonlót.

Egy vendégséf érkezett a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök csütörtöki adásában. Az első feladatban Pataki Ádám diktált a versenyzőknek, akiknek egyáltalán nem volt könnyű dolguk. Győző kicsit le volt maradva a sütés során, ráadásul díszítés közben vette észre, hogy a meringue-je egy kicsit folyósabb maradt, de már nem tudott újat készíteni. Mivel elégedetlen volt a tálalással, próbált egy második verziót is készíteni, hogy a szebbiket vihesse ki a zsűri elé. Végül aztán ő bizonyult a leggyengébbnek, így bekerült a veszélyzónába.

A második feladatban ismét Barbara kapta Rebitől a hátráltatást, azaz tőle vette el az elsőre sikeresen elkészített karamell dómot. Ezt aztán Barbi hiába próbálta újracsinálni, háromszor is összetörte egymás után. Annyi időt elveszített vele, hogy végül nem tudta rendesen befejezni a tálalását. Kávékrémmel és karamell mousse-szal töltött piskótát tett a tányérjára, izomalt rózsával, karamellbe mártott mogyoróval, és félig olvadt temperált csokival tekerte körbe, amiről a fóliát sem tudta levenni.

Miután Barbi is bekerült a veszélyzónába, a zsűri úgy határozott, hogy Győzőnek kell elhagynia a konyhát.

A Mestercukrász pénteki adásában is egy különleges vendégséf érkezik A Konyhafőnök ítésze, Rácz Jenő személyében, aki ugyancsak meg fogja izzasztani a versenyzőket. A Michelin-csillagos séf egy ponton ki is fog akadni a versenyzők tempója miatt, és nem rejti véka alá a véleményét.

„Nem ehhez vagyok hozzászokva A Konyhafőnökben!”

– ripakodik rá a Mestercukrász-jelöltekre Rácz Jenő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás