Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Tényleg, most ekkora paraszt vagy?” – Baukó Évát ismét keményen kiosztották

„Tényleg, most ekkora paraszt vagy?” – Baukó Évát ismét keményen kiosztották

Gasztro & Tourism

„Tényleg, most ekkora paraszt vagy?” – Baukó Évát ismét keményen kiosztották

Gasztro & Tourism

Promotions 10:10

A gyönyörű influenszer egy gasztroműsorban vétett óriási bakit.

Se szeri, se száma azoknak a tévés gasztroműsoroknak, amelyekben celebek főzőcskéznek egymásnak. Ebbe a sorba illeszkedik bele a LifeTV produkciója, a Vacsorakirály is, amely a mai napon (június 8.) például 14 órától látható.

A koncepció szerint öt vendéglátó híresség öt vacsora keretében dönti el, hogy ki a legjobb közülük ezen a téren. A jó ételek és a rivalizálás mellett a taktika is fontos szerepet játszik a versenyben, no meg persze a másik folyamatos kritizálása, alkalmankénti fikázása.

A legfrissebb adásban Béres Attila, vagyis a zenész DR BRS ugrott neki Baukó Éva torkának, mivel a bombázó külsejű influenszer idő előtt kezdett neki a falatozásnak. A tányérra kirakott ételt pogácsával tunkolgatta, amikor megjelent az aktuális házigazda, és csalódottan ráförmedt:

„Tényleg, most ekkora paraszt vagy? Sietsz valahova, randid van?”

– vonta kérdőre DR BRS a vendégét, amire Éva csak azzal tudott védekezni, hogy már nagyon sokat kellett várniuk, és rettentően megéhezett. A szintén vendég Alekosz is próbálta őt védeni, de a házigazda ettől sem nyugodott le.

„Szimpatikus, szőke hölgy... Magának szedte ki a főételt, és eszegetett belőle. Nem vártam tőle többet, de mégis meglepett, és rosszul esett. Azt gondoltam, hogy csapatként, kis családként ülünk le az asztalhoz, és együtt kezdünk el étkezni”

– pufogott a zenész később a kamerának is. A LifeTV Facebook-oldalának kommentelői sem kímélték a szépséget, természetesen a vérig sértett házigazdának adtak igazat. Az egyik hölgy alaposan rá is pirított Baukó Évára:

„Rendkívül neveletlen dolog vendégségben így viselkedni! Nem is beszélve arról, hogy a többiekkel szemben a legnagyobb tiszteletlenség! Csak a bunkók, vagy a feltűnési viszketegségben szenvedők vonják magukra így a figyelmet.”

Borítókép: Profimedia