promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A konyhafőnök: az Újpest-Fradi meccsen élvezett el a világhírű pornós az egyik versenyző szerint
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utána már Fördős Zé apukájának is leesett, hogy ki az a Rocco.

Már csak egy nap van a táborból, és aztán kiderül, hogy Rácz Jenő valamint Sárközi Ákos kinek szavaz bizalmat valamilyen színes köténnyel. Újabb híresség jelent meg a műsorban a keddi napon, aki nem volt más, mint Fördős Zé apukája, Fördős Lajos.

Akik követik a Street Kitchen csatornát, azok nagyok sokszor láthatták már főzni. Az internet népe imádja, szóval követelik, hogy a veterán vendéglátós újra és újra megmutassa a tudását.

Fördős Lajos a hangsúlyt az alapokra és az ízekre helyezte, ezért a következőkkel készült a táborra: Budapest bélszín, hortobágyi húsos palacsinta, kék pisztráng és lencsefőzelék vagdalttal. A farmerkötényeseknek a négy bevált klasszikus közül egyet kellett újragondolniuk és versenytányérrá alakítaniuk.

A második főzésben zsenge, ropogós káposztafélék várták a versenyzőket, mint kelkáposzta, fodros kel, lilakáposzta, fejes káposzta, kínai kel, csúcsos káposzta, pak choi és kelbimbó. A zsenge zöldségek mellé egy zsenge alapanyag dukált, ami a nyúlhús volt. A Fördős Lajossal kiegészült zsűri ezekből az alapanyagokból várt éttermi színvonalú főételt.

Itt két vicces jelenet is történt. Az egyik, amikor Fördős Zé megpróbált segíteni az édesapjával Zsoltnak, aki az előző feladatban előnyt szerzett. A gasztroblogger egy rövid pillanatra elkezdett pusztítani a konyhában, de akaratán kívül. Nem is kellett több Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak, hogy elkezdjék szívatni.

A Mestercukrász egykori versenyzője a kóstolásnál hagyott egy kis meglepetést a tányérján, ami miatt mindenki szakadt a nevetéstől. Az étel megnevezése végül ez lett:

„Rocco az Újpest-Fradi meccsen”

Utána szép lassan elkezdett leesni mindenkinek, hogy a világhírű pornófilmes, Rocco Siffredit emlegeti Luca, aki belerondított a tányérjába. Végül Rácz Jenő is ellövi a poént, hogy ő mindig hátulról jön.

Ma este még jön egy tábori nap, ahol szintén kiesik valaki, aztán indul a kötényszerzés. Lentebb pedig egy kis SPOILER következik, hogy ki esett ki a versenyből, szóval aki nem szeretné tudni, az ne olvass tovább a cikket.

A Konyhafőnök előző adásában Rudolf hagyta el a konyhát. Sajnos vegetáriánusként nem mentek neki a húsos feladatok, így Fördős Zé és a két Michelin Csillagos séf úgy döntött, hogy őt küldik haza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás