promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a világ egyik legfurcsább helye - Éjjel tutira sírva rohansz haza
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akad egy nagyon hidegrázós hely Németországban, ami előtt mindenki értetlenül áll.

Szeretsz nagyokat kirándulni és furcsa helyekre eljutni? Akkor ez a hely neked való lehet, bár előre szólunk nagyon beteg, ha gyakran vannak rémálmaid és nem bírod a horrorfilmeket, akkor inkább felejtsd el.

A babák erdeje Németországban található, és ahogy a neve is sejteti, nagyon furcsa babák vannak kifüggesztve a fákra. Némelyik sír, másik pedig mosolyog, a legtöbbje pedig már eléggé borzalmas állapotban van, ezzel is tovább emelve a hely hátborzongatóságát. A többségének hiányzik néhány végtagja vagy akár a feje, másokra pedig pentagramot és egyéb sátánista jeleket festettek.

Akad bohóc fejes, vagy más módokon kifestett. Sok a darabokban lévő, kibelezett baba is. A legtöbbje sárral össze van kenve, és nagyon megtépázott.

Egy németországi fotós találta ezt az erdőt, ami még nappal is ijesztő, de éjszaka aztán biztosan nem akarsz idejönni. A felfedezője kétszer is járt a helyen, 5 év különbséggel, de azóta semmi sem változott. A babák ugyanúgy lógnak a fákon.

Az erdő történetéről biztosat nem tudni, de mivel az állapotuk nagyon változó, így valószínűleg nem egyszerre kerültek ide.

A hely egyébként egyre népszerűbb, egyre több turista akarja látni a hátborzongató babák erdejét. De hogy utána mennyi ideig gyötrik őket rémálmok azt nem tudjuk megmondani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás