promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Bekaphatod” – Fördős Zének majdnem a torkán akadt Nagy Sanyi étele
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sokon múlt, hogy Fördős Zé lenyeljen valamit, amit nem szeretett volna.

Véget az első elődöntő hét A Konyhafőnök VIP-ben. Rácz Jenő kiválasztotta hat, piros kötényes versenyzőjét, akikkel nekivág a középdöntőnek. A pénteki adás első feladatának alapanyaga a vörös fogoly volt, aminek a húsát és egy tetszőleges belsőségét is fel kellett dolgozniuk. Többeknek teljesen ismeretlen alapanyag volt a különleges madár. Fördős Zé plusz hozzávalóként erdei finomságokat szedett a séfekkel, úgy, mint málnát, ribizlit, szedret, kökényt, fekete bodzát, csipkebogyót és vadszőlőt.

A főzés során Nagy Sanyi egy különleges elemet is felrakott a tányérra, ami nagyon elnyerte a zsűri tetszését, aztán amikor Zé megkóstolta, olyat talált benne, amit nem akart lenyelni.

Az első főzést követően egy újabb versenyző csatlakozhatott Tóth Verához a galérián: Rába Timi lett Rácz Jenő második középdöntős versenyzője. A pirosak utolsó elődöntős feladata Sárközi Ákos ikonikus ételeiről szóltak, melyeket borítékok rejtettek. A versenyzőknek azt a fogást kellett elkészíteniük, amelyiket kihúzták. Fördős Zé vizsgafeladatnak titulálta az utolsó elődöntős megmérettetést, amely jól példázta a feladat nehézségét.

Az első elődöntő hét utolsó napján, a zsűri döntése alapján az Irigy Hónaljmirigy zenekar oszlopos tagja, Uszkó Laci búcsúzott el. Rácz Jenő ezzel összeállította hat fős középdöntős mezőnyét, a következő héten Sárközi Ákoson a sor, jön a kék csapat elődöntős hete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás