promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálnehéz kvíz: a legtöbb ember 4 jó válasz után 6 óriásit hibázik! Te vajon tudod, mely városok ezeknek az országoknak a fővárosai?
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10-ből 10 csak hiú ábránd, vagy lehet ebből valóságközeli élmény?

A kvízek és vetélkedők leggyakoribb kérdései azok, amelyek arra kíváncsiak, hogy tudjuk-e az egyes országok fővárosait. Ezeket a földrajzi kérdéseket valószínűleg nagyon imádjuk, hiszen azt gondoljuk, hogy ezeknél nem is létezik könnyebb.

Franciaországé? Párizs! Németországé? Berlin! Angliáé? London! Ausztriáé? Bécs!

4-ből 4 helyes válasz, aztán hátradőlünk, mintha jól végeztük volna dolgunkat, ismét bebizonyosodott, hogy mi vagyunk a kvízkirályok, a válaszcsászárok, a kívzmájszterek. No persze, de mi van akkor, ha nem a világ legnagyobb országaira kérdezünk rá, hanem éppen tőlünk kilométerek ezreivel távolabbra megyünk?

Ez bizony már egy brutálnehéz kvíz lesz, amelyben minden fifikátokra szükség lehet, hiszen még így is megeshet, hogy ezek a városok és roszágok már egyszer szembejöttek velünk az internetes információs világsztrádán, vagy éppen valamelyik filmben találkoztunk velük.

A Buzzfeed szerint a legtöbben csupán 4 kérdésre tudják csak a helyes választ ebből a kvízből. Kíváncsiak vagyunk, vajon ti meddig fogtok jutni...

Kvízre fel!

Ha pedig kicsit elméláznátok a fővárosok világában, ebben a videóban a világ összes fővárosát megtalálhatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás