Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentést tett Gáspár Bea

Nagy bejelentést tett Gáspár Bea

Gasztro & Tourism

Nagy bejelentést tett Gáspár Bea

Gasztro & Tourism

NF 09:09

Nagy örömhírt osztott meg az Instagram-oldalán Gáspár Bea: a TV2 újrainduló sikerműsorának valóban ő lesz a háziasszonya.

Mint megírtuk, öt év után visszatér a tévéképernyőinkre a Tv2 sikerműsore, a Hal a tortán. A 2008-ban induló, népszerű műsor napról napra magyarok százezreit ültette le a tévéképernyők elé, egészen 2016-ig készültek új részek a szériához. Néhány napja a Blikk arról írt, hogy a műsor háziasszonya nem más, mint Gáspár Bea, de ezt akkor még sem a csatorna, sem Gáspár Bea nem erősítette meg. Most viszont hivatalossá vált, Gáspár Bea Instagram-oldalán üzent a követőinek.

„Sziasztok! Most már én is hírül adhatom, hogy én vagyok a megújult Hal a tortán c. Gastroreality háziasszonya! Imádom ezt az új szerepet, nagyon élvezem az új munkát! Köszönöm a Tv2-nek, hogy engem választott erre a szerepre! #beakonyhaja #köszönömistenem”

– olvasható a bejegyzésében, amelyet szintén a napilap publikált.

Hozzáteszik, hogy az még egyelőre nem ismert, hogy mikor kerül képernyőre a műsor, azonban az új évad forgatásai már meg is kezdődtek, ezen a héten többek között Szögeczki Ágica, Gáspár Győző és Ambrus Attila, azaz a Viszkis látta vendégül játékostársait egy vacsorára.

Borítókép: TV2 offical