promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Aldi őrületes bejelentést tett, már csak pár nap maradt hátra a hónap nagy dobásából
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A diszkontlánc keresi méltó pajtásait a kreativitás tengerében.​ Az Aldi ugyanis elindította a "Hónap Kommentje" névre keresztelt játékát, amelynek keretében egy-egy frappáns hozzászólással értékes ajándékokat nyerhettek.

Az Aldi egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy elindították azt a játékot a közösségi felületükön, amelyre valószínűleg sokan vártak már. A diszkontlánc frappáns, kreatív, menő és vicces hozzászólásokat vár a posztjai alá, amelyek maguk is hasonló aspektusból közelítik meg a marketinget.

Az Aldi tehát minél több szóviccet szeretne látni, és ezért cserébe értékes nyereményeket adnak majd a legjobbaknak.

A játék a hónap utolsó napjáig, tehát július 31-ig tart, a játékszabályokat részletesen az Aldi oldalán találhatjátok meg. A lényeg, hogy a posztok alá olyan kommenteket írjatok, amelyek relevánsak az adott környezetben, tehát a képhez, akcióhoz kapcsolódnak, azokra reflektálnak, egyben humorosak, viccesek, illetve ötletesek és egyediek is. 

Ez a kreatív kommentelés szentháromsága tehát a nyereményjátékban. A nyerteseket majd az Aldi zsűrije választja ki, természetesen szubjektív alapon, de a három kitételt mindig a szemük előtt tartva.

A verseny el is indult, és már most is rengeteg szóviccgyáros szállta meg a diszkontlánc közösségi oldalát.

Tuti recept nincs a jó Aldis szóvicchez, ez sokaknál már talán ösztönös. Mindenesetre bemelegítésként nyugodtan hallgassátok meg az utóbbi idők egyik legnépszerűbb Aldis reklámját, amelyben többek között hússal gyúrnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás