Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: Mengyi pokolian elrontja az első feladatot – lehet nem jut be a döntőbe?

A Konyhafőnök: Mengyi pokolian elrontja az első feladatot – lehet nem jut be a döntőbe?

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: Mengyi pokolian elrontja az első feladatot – lehet nem jut be a döntőbe?

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 15:34

Rácz Jenő utolsó piros kötényese csalódott magában, és sírva fakadt a döntős hét negyedik napjának első megmérettetése után.

A döntős hét harmadik napján feszült küzdelem alakult ki. Az első körben sokan szétestek, mivel Sárközi Ákossal kellett együtt főzniük, és hát a tempó igazán gyilkos volt. Roli például alaposan lemaradt, de a végén össze tudta kapni magát.

A legrosszabb fogás végül nem az övé, hanem a Norbié lett, akinek nyersek maradtak a húsai. Annyira a tányér többi elemére koncentrált, hogy a legnagyobb hibát nem tudta orvosolni.

A legjobban Mengyi teljesített, aki előnyt már nem kapott, de hátráltathatott valakit. A múltkor Norbira esett a választása, most pedig Orsinak adta a nehezítést, ami az volt, hogy meg kellett pucolnia a többiek maniókáit. Ezt olyan gyorsan teljesítette, hogy nem is hátráltatás volt ez, hanem csak egy apró szívesség mindenkinek.

Végül Norbi nem tudott feltámadni a második feladatban úgy, ahogy kellett volna, szóval a zsűri döntése értelmében neki kellett távoznia.

Szóval kialakult a top 3 mezőnye, amiben Mengyi, Roli, és Orsi van ott. A műsor rajongóinak nagy része azt szeretné, ha előbbi kettő vívna meg egymással a fináléban, mivel hiába a békülés Szonjával, Orsit a többség továbbra sem tudta megkedvelni.

Mengyi miatt elkezdhetnek aggódni a nézők, mert hiába van nála Rácz Jenő aranycsipesze, a fináléba kerülés előtti első feladatban nagyon el fog rontani valamit. A zsűriben ott van Enzsöl Balázs cukrászséf, szóval egészen biztosan valamilyen desszertes kihívásba tört bele Mengyi bicskája. Vajon be fog tudni jutni a döntőbe?

Nagy visszaesés ez, mivel az előző két napban még ő osztogatta a hátráltatásokat. Na de desszertben senki sem szokott túl erős lenni, szóval az is előfordulhat, hogy Mengyi csak magára haragszik, és Orsi valamint Roli is vétett valamilyen óriási hibát. Este minden kiderül, és megtudjuk azt is, hogy ki a két döntős.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Borítókép: RTL offical