promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé és Roli nagyon élvezte A Konyhafőnök egyik legnagyobb háborúját
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mondhatnánk, hogy ez afféle harc Sárközi Ákos két kék kötényese között, de inkább már háború.

Na, vajon ki lehetett a két főszereplő, akik újra egymásnak esetek? Szerintem minden A Konyhafőnök rajongó jól tudja, hogy Orsiról és Szonjáról van szó. A középdöntő második hetében utóbbi volt a kedden a legjobb, így szerdán egy előnnyel indulhatott – itt már lehetett érezni a levegőben, hogy Orsit fogja hátráltatni.

Orsi saját magától akart jelentkezni, de Szonja ráförmedt, hogy álljon csak szépen vissza a pultba, és majd ő eldönti, kit szeretne választani. Mindenkihez odament, ráijesztett kicsit, de végül bosszúból csak Orsi mellett tette le a voksát.

„Ha ő ettől keménynek érzi magát, ám legyen”

- mondta Orsi, akinek nagyon nem tett jót az egójának, hogy Szonjánál volt a labda.

A cicaharcon a séfek mellett Roli is nagyon jó szórakozott, aki a csipkelődéseket látva csak ennyit mondott nevetve:

„Háhá, nagyon kemény! Hallod, mint valami terrorista amazon!”

Fördős Zé popcornt követelt, ráadásul a feszült mozi pont előtte és a séfek előtt zajlott az első pultban.

Rácz Jenő elég mérgesen nézett a végén mind a két lányra, és elmondta, hogy nem volt még ilyen háború két versenyző között A Konyhafőnök történetében.

„Ezt valamikor orvosolni kell, mert ez mindenképpen egy probléma, és nem feltétlenül a kapcsolat miatt, hanem a tányér miatt”

- jelezte a Michelin-csillagos séf, akinek igaza volt, mert Szonja majdnem emiatt esett ki a versenyből. Végül az mentette meg, hogy Gerzson nyers húst vitt a zsűri elé.

Voltak persze felszabadult pillanatok is, például az, amikor Sárközi Ákosnak az disznó végbélnyílásából kellett valami elfogadhatót tányérra tenni.

A verseny folytatódik a középdöntő második hetének negyedik napjával, pénteken pedig eldől, hogy ki a legjobb hat, aki megkaphatja a séfkabátot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás