promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: a nézők őket akarják a döntő hetében látni
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsor rajongóitól Orsi kapta a legkevesebb szavazatot.

Szeghalmi Orsolya meglepő kijelentést tett a múltkor, mivel azt mondta, hogy az ő és Szonja közti konfliktus biztosan örök lesz. Remélhetőleg ezt elkezdi háttérbe szorítani, mivel az előző adásban a vetélytársa mehetett fel elsőként a galériára, míg Orsi a veszélyzónába került Márióval.

Az biztos, hogy Orsi bármit is tesz le a zsűri elé az asztalra, a nézők nem fogják megkedvelni. Az előző adásban is voltak meglepetések, na meg persze egy erős kieső is. Elértünk arra pontra, hogy tényleg senki sincsen biztonságban – egy rosszabb nap, és mehet haza az ember.

„A veszélyzónába kerülés nem saját magam miatt a legrosszabb. Nagyon-nagyon sz*rul érint. Viszont én azt gondolom, hogy a legrosszabb része az, hogy Ákos ettől többet várt tőlem. Igazából ez a rossz az egészben, hogy ő neki csalódást okozok. A másik pedig az, hogy k*rva sokat készültem erre fejbe, és na, nem lehet itt vége”

– mondta a műsorban Orsi, aki megúszta a golyót, és valószínűleg ez egy nagy ébresztő lesz neki. A nézőktől mindenesetre ő kapta a legkevesebb szavazatot interneten, szóval őt nem szeretnék a döntő hetében látni. Jelenleg Mengyinek van a legnagyobb rajongó tábora, őt követi Roli, majd Orsi örök ellensége, Szonja. Szerintem tudjátok nagyon jól, hogy utóbbi kit fog hátráltani a következő adásban. 

A nézők így képzelik el a top 6-ot a döntőben:

  • Megyi
  • Roli
  • Szonja
  • Gerzson
  • Martina
  • Norbi

A hétvége előtt minden kiderül, a következő héten pedig már az is, hogy ki nyeri a versenyt.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás