promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már biztos, hogy Orsi lesz A Konyhafőnök legmegosztóbb versenyzője
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos csapata volt a legrosszabb, de mégis a legjobb a konyhában. Mutatjuk, hogyan történhetett ez meg.

Erősen két részre oszlik A Konyhafőnök nézőtábora, ha Szeghalmi Orsolyáról van szó. Sokan elkezdtek szurkolni neki, mert valóban felszívta magát, de a többségnek sosem fog tetszeni a versenyző stílusa, akárhogy is küzd, vagy akármit is tesz le az asztalra.

Orsi az előző évadban a középdöntő kapujában esett ki a versenyből, ahol Sárközi Ákos csapatában próbált meg bizonyítani. Most ismét Ákos a mentora, de ebben az évadban már a legjobbként került be a középdöntőbe, ahol a Michelin-csillagos séf egy csak lányokból, és csak fiúkból álló csapatot rakott össze.

A középdöntő első napján a lányok csapata kezdett, aminek Zsanett, Szonja, illetve a már fent említett Orsi a tagja. Nem találták meg a közös hangot: Szonját elnyomták, Zsanett bizonytalan volt, Orsi pedig túl arrogánsan akarta érvényesíteni az akaratát, pedig nem volt egyik feladatban sem konyhafőnök.

A kék csapat egyenlő volt a káosszal, de érdekes módon mégis mind a két pontot el tudták csenni a pirosaktól, akik bár jól dolgoztak együtt, de elveszettek voltak. A legjobban az mutatta meg a kék kötényeseknél a zűrzavart, amikor megkapták segítségként Rácz Jenő párját, Gyuricza Dórit, de ezt abszolút nem tudták kihasználni.

A kék csapat a középdöntő második napján még jobban egymásnak fog esni. Ha ebből is pontot tudnak majd szerezni, akkor azon elég sokan meg fognak lepődni.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás