promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Rácz Jenő végre megmutatta a heréit
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenőt nagyon beindította a here, mint alapanyag, így mindenképpen főzni akart belőle valamit.

Először foglalkozzunk picit a versenyzőkkel, mielőtt rátérnénk Rácz Jenő heréire. Most a csapat másik felének jött el a pillanat, hogy lemásolja Sárközi Ákos egyik ételét. Az előny ismét Orsinál volt, aki úgy döntött, hogy Katát fogja hátráltatni. Egy nagyon aljas nehezítésnek lehettünk tanúi, mivel a kiválasztott versenyző nem kapta meg az alapanyagokat, hanem azokat fejből kellett összeszedni a piactéren.

Kata mindent felhozott, de az idő mindenkinél ki volt centizve, így hiába igyekezett, bekerült a veszélyzónába.  

Ákos végül csalódott Orsiban, mivel már nagyon a maximumot várja el tőle, szóval meg se akarta kóstolni a versenyzője ételét. Ettől függetlenül a többiek sem teljesítettek túl jól, így Orsi másodikként mehetett fel a galériára.

Az előzetesben még azt hihettük, hogy Czutor-Kilián Zsanett csak szimplán összeomlott a teher alatt, de a hátráltatása miatt esett szét. A többiek már feldolgozva kapták meg az alapanyagokat, neki pedig ki kellett azt szednie egy fél disznóból. Nem volt könnyű feladat, ráadásul az elején egy olyan résszel szenvedett, amire nem is volt szükség.

Rácz Jenő bevállalt egy főzést a többiekkel, és lecsapott az alapanyagokból a herére, valamint a sertéskarajra. Fördős Zé és Sárközi Ákos adtak neki egy kis nehezítést – ugyebár van a fekete doboz, amiben titkos hozzávalók vannak. Múltkor rágógumi és robbanócukor, most egy alma és egy kukoricacsutka volt benne. Így néztek ki amúgy Rácz Jenő heréi, amiket végül kirántott.

A versenynek természetesen volt szomorú pillanata, mert a sokak által kedvelt Boginak kellett végül elhagynia a konyhát. Lesznek izgalmak, mert kezdődnek az elődöntők csapatversenyei, ahol például Orsi és Szonja egy csapatban lesz.

[[vid4]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás