promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: nézz be a kulisszák mögé Rácz Jenővel – videó
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Michelin-csillagos szakács motivációs beszédét biztosan nem fogod látni a tévében.

Nem volt könnyű, de mind a két séf kiosztotta a kötényeket, és így kialakult a kék, illetve a piros csapat mezőnye az RTL Klubon futó A Konyhafőnökben. Legjobban az lepte meg a műsor rajongóit, amit különböző csoportokban is folyamatosan felhoztak, hogy Sárközi Ákos új esélyt adott Szeghalmi Orsolyának.

Orsi az előző évadban a középdöntő kapujában esett ki a versenyből, és bár nagyon rosszul kezdete a mostani visszatérését, végül megkapta a kötényt. Sokat fejlődött, biztosan küzdeni fog, de nem ő lesz a toronymagas esélyes. Itt csak az fog eldőlni, hogy Orsinak helye van-e a gasztronómia világában, vagy sem.

Ez majd később derül ki, mert a hetet Rácz Jenő csapata fogja kezdeni. Láthatunk is tőle egy motivációs beszédet a kulisszák mögött, ami biztosan nem fog bekerülni a műsorba. A Michelin-csillagos szakács kiemelte a versenyzőinek, hogy alap receptekkel is előállhatnak, de abba vigyék bele a saját ötletüket. Például simán készíthetnek egy krumplipürét is, csak ahhoz adjanak valami extrát.

„Nem otthon vagytok már, nem magatoknak főztök, vagy a párotoknak, vagy az anyukátoknak”

- mondta Rácz Jenő, aki azt kérte a csapatától, hogy adjanak bele mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás