promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyet még sosem ettél McDonald's-ban
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A McDonald's bejelentette, hogy jövő hónaptól világszerte egy új étel lesz kapható az étteremlánc egységeiben.

Az új étel egy népszerű, koreai fiúbandáról, a BTS-ről kapta a nevét, és a dél-koreai McDonald's-ok legnépszerűbb receptjei ihlették. 

A BTS, más néven Bangtan Boys egy rendkívül népszerű, héttagú, dél-koreai fiúegyüttes, akik No More Dream című dalukkal debütáltak 2013. június 13-án. A zenekar eddigi talán legnagypbb sikere, hogy 2016-ban megjelent The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever című nagylemezük felkerült az amerikai Billboard 200-as slágerlistájára.

A BTS Mealnek nevezett menü csirke McNuggetscekből, sültkrumpliból és üditőből fog állni, amihez édes chilis és cajun-mártást lehet majd kérni.

„A zenekarnak nagyszerű emlékei vannak a McDonald's-cal kapcsolatban. Izgatottan várjuk ezt az együttműködést, és hogy megoszthassuk a BTS Mealt a világgal” 

– mondta a BTS kiadója, a Bighit Music.

Morgan Flatley, a McDonald's amerikai marketing vezérigazgatója közleményében azt mondta, hogy a BTS 

„lámpákat gyújt a világ színpadán, zenéjük révén egyesíti az embereket a világ minden tájáról.”

A koreai banda rakétaként felfelé ívelő karrierjét az is bizonyítja, hogy számos világsztárral és népszerű zenakarral készítettek már közös számot, olyanokkal, mint például a Chainsmokers, a Fall Out Boy, Nicki Minaj, Ed Sheeran, Zara Larsson, Lauv és Sia.

A koreai popzene (vagyis a K-pop) az elmúlt évtizedben valóban a világ minden táján nagy népszerűségre tett szert. Egy 2019-ben készített felmérés szerint a BTS a legnépszerűbb K-pop csapat a világon.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás