promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi akciója megint nagyon odapörköl mindenkinek, aki azt hiszi, hogy ez nem egy vicces műfaj
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akciós újság mellé egy-két jól eleresztett poénos kép is dukál, hogy örökké benneragadjon a fejünkben az akció. Bevásárlás előtti közösségi média mustra.

Ismét elkezdődött egy újabb hét, és egy újabb akciós újság cunami is beköszöntött, amelynek keretében újra itt a lehetőség, hogy felkészüljünk a hétvégi nagybevásárlásra.

Az Aldi, Lidl, Tesco, Spar és Auchan már gőzerővel készülnek. A marketingmasinák felbőgtek, az eredményeik pedig folyamatosan a felszínre buknak. Mi most néhány érdekesebb posztot gyűjtöttünk össze, amelyek megjelentek az egyes áruházak oldalain.

Az Aldi a már jól megszokott, de mégis sokszor brutális meglepetéseket is hozó szóviccekkel nevezett be a versenyre. Már a hét elején kaptunk egy Limoncello-posztot, amely természetesen a cselló-játékra épül rá, és jött egy másik erős versenyző is, amit textilrendszerezőnek hívnak.

A Lidl-nél nagyon ráfordultak a tavaszra, a posztok nagyobb része olyan termékeket reklámoz, amelyekkel a teraszunkat vagy éppen a kerti programjainkat tehetjük még menőbbé.

A lájkok és hozzászólások számából az derül ki, hogy a napvitorla volt a héten az abszolút befutó a Facebook oldalukon.

A Tesco-nál főleg a grillszezonra gyúrhatunk a közösségi média megjelenéseik szerint, így náluk az ehhez szükséges eszközöket szerezhetjük be a héten. Aki pedig esetleg a CBA felé venné az irányt, itt találhat egy érdekes dolgot.

Mivel biztos elgondolkodtatok már azon, hogy ti az egyes termékekhez milyen reklámokat készítenétek, ők utat engednek a kreativitásotoknak, lehet jelentkezni reklámötletekkel:

Az Auchan-nál már a több mint egy hónap múlva megrendezésre kerülő foci Európa-bajnokságra készülnek, és meghirdettek egy nyereményjátékot is, amelynek keretében hatalmas tévéket lehet nyerni:

Közben elindult egy Tupperware-gyűjtőakció is, ennek már a tévében is lehet látni a szpotjait. A reklám azt mondja, hogy ezekkel az edényekkel tudtok könnyen fenntartható rendet tenni a konyhában:

Ajánljuk még:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás