promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországra érkezik az alkoholos víz
Borítókép:  Dreher
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok szerencsére mindig is nyitottak voltak az új alkohol italokra. Hiszen a sör mellett, már egyre többen isznak cidert, de a különböző long drinkek is egyre elterjedtebbek. 

Most pedig új kedvenc születhet, ami nem más, mint az alkoholos víz. Így leírva talán nem tűnhet túl vonzónak, de megnyugtatunk mindenkit, állítólag az íze zseniális. Nem is sör, nem is cider, de hasonló eljárással készül. 

Maga a kategória egyes források szerint a véletlen és két szódavízkedvelő feleség „műve”: a múzsák ihletésére két bostoni jóbarát és műkedvelő ital innovátor házilag készítette el a szénsavas víz alkoholos változatát még 2013-ban. – írja az Életforma.hu.


Megvan az új kedvenc alkoholmárka? Fotó: Dreher

Azóta pedig persze javítgatják, fejlesztgetik az italokat, amik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Olyannyira, hogy a szakemberek idén 2,5 milliárd dolláros forgalomra számítanak az USA-ban az új frissítőből. Persze Magyarország sem maradhat ki egy ilyen új hullámú dologból, így a Dreher is belekezd a forgalmazásba. 

„A Dreher Sörgyárak stratégiájában kiemelt szerepet kap az innováció, legyen szó akár a meglévő portfólió folyamatos bővítéséről vagy éppen egy új italkategória bevezetéséről. Az újítások és a fogyasztói trendek követése mellett elkötelezett Asahi Europe International-nek és magyar leányvállalatának, a Drehernek köszönhetően, a sörök és a hagyományos long drinkek között elhelyezkedő italkategória márciusban jelenik meg a magyar piacon”

– mondja Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketing igazgatója.

Először főként 0,33 literes dobozok és üveges kiszerelésben lesznek kaphatók az italok. Akik félnek a kalóriák miatt, ne aggódjanak, a termék összesen 96 kcal-t tartalmaz majd. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás