Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Armando arra buzdítja az embereket, hogy jelentkezzenek A Konyhafőnökbe

Armando arra buzdítja az embereket, hogy jelentkezzenek A Konyhafőnökbe

Gasztro & Tourism

Armando arra buzdítja az embereket, hogy jelentkezzenek A Konyhafőnökbe

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 08:38

Ugyanígy tesz Sárközi Ákos is, aki végigkísérte Armandót a győzelemig.

A Konyhafőnök rajongók most még szomorúak, mert nem olyan rég ért véget a VIP-széria friss évada, amit sokak nagy kedvence, Feke Pál nyert meg. Azonban nem kell sokáig várniuk, mivel hamarosan indul a klasszikus műsor, ahova továbbra is lehet jelentkezni. Szóval ha úgy érzed, hogy meg tudnád állni a helyed A Konyhafőnök pultjában, akkor a lehetőség adott.

„Igenis jelentkezzetek, mert amellett, hogy persze egy jó játék, megismersz embereket, megismersz alapanyagokat, főzési technikákat, de közben önmagamat is tudom fejleszteni. Hogy kitartó leszek, hogy rá tudok valamire fókuszálni”

- nyilatkozta Sárközi Ákos a Fókusznak, aki az előző klasszikus, vagyis nem VIP szériában Armandót vezette a győzelemig.

Ákos két mentoráltja, vagyis Armando és Ötves János abszolút közönségkedvenc lett, ezért is döntöttek úgy, hogy közösen összedobnak egy főzőműsort, mivel a Karácsony Armandóval sorozatban Jani is feltűnik. A két egykori játékos jóbarát lett, és folytatják a munkát, mivel hamarosan Costa Ricán forgatnak majd.

„Nekem van egy előtte és utána lévő életem A Konyhafőnök által”

- nyilatkozta Armando Mundarain, aki elmondta, hogy ő úgy mert jelentkezni a műsorba, hogy alig beszél magyarul, és ez lehet néha hátráltatta, de mégis el tudott menetelni a győzelemig.

„Ha szeretnéd magadat kipróbálni a kamerák előtt, versenyszerűen főzni, akkor a legjobb hely A Konyhafőnök, mert ettől rengeteg ajtó kinyílik”

- tette hozzá az egykori nyertes és gasztroblogger.

Szalai Mátyás is nagy közönségkedvenc volt, aki innentől A Konyhafőnök gasztroszakértőjeként dolgozik a háttérben, és segíti a séfek, valamint a stáb munkáját.

Borítókép: RTL Klub offical - TULOK[]ANDRAS