Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Maszkos csokimikulást készített, megfenyegették

Maszkos csokimikulást készített, megfenyegették

Gasztro & Tourism

Maszkos csokimikulást készített, megfenyegették

Gasztro & Tourism

Promotions - 2020.12.01. 15:52

Vírustagadók fenyegették meg azt a magyar cukrászt, aki az idei évben maszkos csokimikulásokat kezdett készíteni. Az édességekről készült képek közben bejárják a világot. 

A koronavírus járvány, ahogyan sok más vendéglátóegységet, a Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalont is megviselte, azonban egyik percről a másikra annyi munkájuk lett, hogy alig győzik elkészíteni a rendeléseket. Hogy ez minek köszönhető? Hát a lajosmizsei Rimóczi Lászlónak, aki új ötletével az egész világot meghódította. 

A cukrász egyszerűen maszkokat tett a jól ismert csokimukilásokra, amit azóta több ezren rendelnek nap mint nap. Bármilyen meglepő viszont, nem mindenkinek tetszik az új édesség. 

„Kezdetben a sok támogató üzenet mellett, rengeteg negatív, fenyegető üzenetet kaptam, mert népszerűsítem a maszkhasználatot, nem is értettem ezeket. Mára ezek szerencsére megszűntek és csak pozitív visszajelzéseket kapok"

– mesélte László a Ripostnak, aki továbbá elmondta, hogy a nemzetközi sajtóban hamar körbement a magyar maszkos mikulásai híre: hírt adott róla egy norvég televízió, svájci magazin, egy ciprusi újság, mindeközben kapnak megrendeléseket Kínából, Kanadából, Svájcból és Amerikából is, de mivel egyelőre csak egy kis hűhelyt üzemeltetnek, örülnek, ha a magyar piacot el tudják látni.

Borítókép: Házipatika.com