Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bódi Sylvi tésztája annyira nyers volt, hogy Zé megformázta belőle Ákost

Bódi Sylvi tésztája annyira nyers volt, hogy Zé megformázta belőle Ákost

Gasztro & Tourism

Bódi Sylvi tésztája annyira nyers volt, hogy Zé megformázta belőle Ákost

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter - 2020.11.24. 15:45

A Konyhafőnök VIP-ben a kék kötényeseken van a sor, hogy bizonyítsanak, és a többségük már az elején nem bírta a nyomást.

Megindult Sárközi Ákos hete A Konyhafőnök VIP-ben, ahol eldől, hogy melyik hat versenyző menetelhet tovább a középdöntőbe. Rögtön érkeztek a kemény feladatok, amik közül az egyikben le kellett másolni Ákos ételét. Járó Zsuzsa érezte a nyomást, és már a séffőzés elején elsírta magát.

Bódi Sylvinek sem ment úgy a főzés, ahogy szerette volna. Fördős Zé poénkodással igyekezett oldani a feszültséget, és a versenyző nyers tésztájából megformázta Sárközi Ákost, ahogyan szomorúan ül a tányér szélén.

Jöttek sorban a kiborulások, és Hódi Pamela is beállt a sorba. Úgy érezte, hogy elkezd kicsúszni a lába alól a talaj, és ha Sárközi Ákos nem megy oda lelket önteni bele, akkor valószínűleg nem lett volna kész az ételével. Végül sikerült nagyon jól felpörögnie.

Bódi Sylvi étele sajnos annyira nem ütötte meg a szintet, hogy ő került a veszélyzónába Béres Anett-tel. A zsűri úgy érezte, hogy Sylviben nagyobb potenciál van, mint Anettben, így utóbbinak engedték el a kezét.

A Konyhafőnök VIP zakatol tovább, és a nagy kérdés már csak az, hogy Nagy Alexandra meddig fogja bírni ezt a versenyt, mert ismét ájulás közeli állapotban fog kerülni.

Borítókép: RTL Klub offical