promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sárközi Ákos tört, zúzott, és tábortüzet is rakott A Konyhafőnökben - videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé megint megszívatta Ákost, de ezen kívül még voltak izgalmak A Konyhafőnök VIP-ben.

Rögtön egy kis feszültséggel indult A Konyhafőnök VIP hétzárója, mivel Hujber Ferinek és Horváth Cintiának közös pultban kellett főzniük. Ez volt a büntetésük azért, mert utolsók lettek a csengetős kihívásban. Itt a zsűri párbajban senkit sem akart hazaküldeni, mivel a páros egyik ételébe üvegszilánkok kerültek, amiről nem ők tehettek.

Feri és Cintia csapatban nem nagyon értették meg egymást, és így a következő nap első körben sem tudtak még megszabadulni a másiktól. Ettől függetlenül jól teljesítettek, és Sipos Peti ment haza a kihívás végén.

A küzdelem folytatódott, amiben Zé újra megszívatta Sárközi Ákost. A séf egy „Tábor” nevezetű kártyát húzott ki nehezítésként, ami azt jelentette, hogy úgy kellett főznie, mintha kempingezne. Ákosnak egy főzőlap, egy edény, és egy zsebkés állt a rendelkezésére, amit ténylegesen használni tudott. Úgy volt vele, hogy akkor ő is odacsap, és tábortüzet rakott a stúdióban az összetört ládákból.

Közben tapintható volt a feszültség, mert a második kihívásnál ismét elköszöntek valakitől. Hujber Feri összekapta magát, de Varga Mikinél és Horváth Cintiánál nagyon rezgett a léc, szóval az egyiküknek sajnos búcsúznia kellett a középdöntő kapujában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás