Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Cintia egy kis műanyagot is darált az ételébe – videó

Horváth Cintia egy kis műanyagot is darált az ételébe – videó

Gasztro & Tourism

Horváth Cintia egy kis műanyagot is darált az ételébe – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 16:46

Ha Sárközi Ákos nem szól neki, akkor simán felszolgálja a turmixgép kupakját.

Nem volt könnyű feladata a piros kötényesek egyik felének, mivel ők sem úszták meg, hogy le kelljen másolniuk Rácz Jenő egyik ételét. A nehezítést Feke Pali kapta Pokorny Liától, aki a főzés egyik felét csak hallgathatta, a másik felét meg csak láthatta. Amúgy az lett belőle, ami sokszor szokott, mert Pál a hátráltatás miatt annyira felszívta magát, hogy elsőként mehetett fel a galériára. A műsor alatt többször tapsolták meg, mint egy előadása után.

Közben volt feszültség rendesen, és Horváth Cintia annyira nem figyelt, hogy beledarálta a turmixgép kupakját a borsópüréjébe. Ha Sárközi Ákos nem szól neki, akkor simán feltálalta volna így a zsűrinek. Végül Cintiát Rácz Jenő mentette meg, aki még szerzett neki alapanyagot egy új püréhez.

Sokan szurkolnak Hujber Ferinek, aki végre kezdi összekapni magát. A másolása nem lett tökéletes, de ettől még hozta a szintet, és fel tudott menni a galériára.

Spoiler: a kiesés szélére végül Palya Bea és Rezes Judit került – végül a zsűri úgy döntött, hogy az utóbbinak kell elhagynia a konyhát.

A következő adásban érkezik Fördős Zé egyik kedvenc kihívása, a csengetős feladat, amiben csapatban kell dolgozniuk a piros kötényeseknek, de egyszerre csak az egyikük lehet a pultban. Lesz káosz rendesen.

Borítókép: RTL Klub offical